Størrelse
16 stk
12 stk
8 stk
8 stk
7 stk
5 stk
5 stk
2 stk
2 stk
2 stk
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Soveposer

Der skal en ordentlig sovepose til for at sikre en god nats søvn. Uanset om du skal på letvægtstur i Sydeuropa, fjeldvandring i Norge eller bestige snedækkede toppe i Himalaya, har vi i Fjeld & Fritid et stort udvalg af lækre kvalitetssoveposer, der kan dække dine behov.

Når du skal finde din næste sovepose, er det altid vigtigt at gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst. Er det vægten, rummeligheden i soveposen, holdbarheden eller varmen? Til hårdt brug, hvor soveposen risikerer at blive udsat for vand, er fiberforede soveposer oftest det rigtige valg, men skal du af sted med oppakning på ryggen, hvor vægt og volumen spiller en større rolle, skal du vælge dun. Og så giver det selvfølgelig sig selv, at sovepose skal tilstrækkelig varm, for hvis du fryser om natten, er du ikke meget værd på tur. Men her har du stadig mulighed for at vælge en mindre sovepose, og så opgradere den med en lagenpose inden i.

Læs mere om de forskellige typer sovepose nedenfor.


Læs mere om de forskellige soveposer her

Dun - Tur
Dunsoveposer, hvor laveste komforttemperaturen er højere end minus 15 grader C.
Fokus er mere på komfort end lav vægt.

Dun - Letvægt
Dunposer, hvor der er gjort meget for at få vægten ned på et lavt niveau.
Fylder minimalt.

Dun - Ekstrem
Dunposer med laveste komfort temperatur under minus 15 grader C.

Fiber - Tur
Fibersoverposer med laveste komforttemperatur over minus 15 grader C.

Fiber - Ekstrem
Fiberposer med laveste komforttemperatur under minus 15 grader C.
Varenummer: 4694
Før DKK 599,00
DKK 419,00
Spar DKK 180,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig