Fodtøj
Mærke
1 stk
3 stk
Farve
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Fodtøj til børn

Børnesko skal være i god kvalitet. Sundt fodtøj til glade børnefødder. Vi har et lille, men godt udvalg af støvler, klatresko og sandaler til børn og unge. Fra Meindl har vi en let vandrestøvle med gore-tex, som er en god introduktion til lange gåture uden våde sokker. Teva byder på en lille række af lækre sandaler til både piger og drenge i flotte farver. Og så har vi en enkelt børneklatresko fra Boreal, som tager højde for, at dine børns fødder stadig vokser. Som altid har vi fokus på behageligt fodtøj, der er skabt til at blive brugt.

Vælg fodtøj til børn i god kvalitet

Hvis du er den glade forælder til nogle livlige børn der elsker at bruge tiden udendøre med klatring, vandring, løb og alt derimellem, er det vigtigt at du vælger børnesko, der understøtter den aktive livsstil. Børnesko skal være supporterende i barnets bevægelse og yde sikkerhed i vrid, spring og løb i stedet for at mindske barnets frihed. Derfor har vi sammensat vores udvalg ud fra netop denne filosofi. Selvom vores udvalg ikke er stort, kan du være sikker på, at vores sortiment er skabt i god kvalitet og giver dit barn den rette support og sikkerhed i de mange timer udendørs.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig