Kuppeltelte
Mærke
3 stk

Kuppeltelte

Kuppeltelte er kendetegnende ved at stængerne krydser hinanden. Jo flere stænger jo mere stabilitet. Kuppeltelte er velegnet til kajak ture hvor man måske skal overnatte på en klippegrund eller lign, hvor det er umuligt at slå pløkke i, her er kuppeltelte perfekte, da de er selvstående, det er derfor også de eneste telte der benyttes til bjergbestigning.

Mest populær
Wild Country Helm 1
Wild Country Helm 1 Før DKK 1.599,00
DKK 1.499,00
Info/køb
Wild Country Helm 1
Varenummer: X14522
Før DKK 1.599,00
DKK 1.499,00
Spar DKK 100,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig