Osprey Talon 55

DKK 1.599,00
På lager
Varenummer:40893
Osprey har givet den legendariske Talon-serie en makeover og serien er denne gang skudt i vejret. Talon-rygsækkene har fået en storebror på hele 55 liter, den største i Talon-serien.
Talon 55 er en let og meget anvendelig rygsæk, til dig der pakker let og tager på længere ture. Rygsækken er et oplagt valg hvis turen strækker sig over flere dage.
Talon 55 er udstyret med et toplåg giver både ekstra plads og en god beskyttelse af hovederummet - hvis det skulle regne. Med sine 55 liter kan du let pakke rygsækken til din næste vandretur eller rejse. Hovederummet kan opdeles så du kan holde dit grej organiseret ved f.eks. at have din sovepose i bunden af rygsækken.
Rygsækken er lavet i 100% genanvendt nylon og Airscape-designet i ryggen giver dig en endnu bedre ventilation end på den hidtidige Talon-serie. Som altid har rygsækken mange af de uundværlige features, du kender fra Ospreys større rygsække: stow-on-the-go, så du kan sætte din vandrestave fast i siden af rygsækken, mens du går, netlomme på fronten og separat rum til dit drikkesystem. På hoftebæltet har du små lommer til snacks og kompas, og på fronten af rygsækken kan du bruge de to løkker for neden til at spænde liggeunderlag eller anden let oppakning udenpå.

Volumen: 55 liter

Vægt: 1500 gram
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk