MSR Habitude 4

DKK 5.339,00
På lager
Varenummer:40108001

Stabilt og rummeligt 4-personers telt med en indvendig højde på hele 1,85 cm! Teltet er velgenet til 3-sæsoners brug, bl.a. grundet de stærke aluminiumsstænger og den krydsede konstruktion, der giver en god vindstabilitet. Perfekt til familieturen eller kanoekspeditionene med vennerne.

MSR Habitude 4's høje loft på 1,85 cm. og de næsten vertikale sidevægge kombineret med det åndbare indertelt i mesh giver et fantastisk indeklima i teltet med god luftcirkulation og masser af plads til at boltre sig på. Apsissen er ligeledes ekstra rummelig i forhold til mange andre telte og giver god plads til madlavning og opbevaring af ekstra grej. Samtidig giver den høje og brede åbning ind til indteltet en nem passage ind og ud af telte.

Teltet er nemt at sætte op og kan snildt varetages af én person. Stængerne er farvekodede, så det er lettere at se hvilken ende, der skal hvorhen. Stængerne er lavet af stærkt aluminium og geometrien i konstruktionen giver en god kombination af vindstabilitet, rummelighed og lav vægt. 

Inderteltet har masser af små mesh-lommer og løkker til opbevaring af personlige ejendele og ophænging af f.eks. tøj eller lygter.

Habtitude 4 er et fantastisk telt til gruppe- eller familieturen, hvor man ønsker en stabil base, hvor et godt indeklima og rummelighed til alle turens deltagere, eller 'livability' som MSR betegner det, er en høj prioritet.

OBS: Husk på, at vandsøjletryk alene ikke giver et retvisende billede af, hvor vandtæt et telt er. Der kan være stor forskel på de forskellige vandtætte lags levetid, og der skal ikke nødvendigvis særlig højt vandsøjletryk til at gøre et godt konstrueret telt fuldstændig vandtæt. Du kan læse mere om telte, vandsøjletryk og vandtæthed på bloggen: https://www.friluftsland.dk/blog/te...

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.