Therm-A-Rest Trail Pro Large

DKK 1.399,00
På lager
Varenummer:40081001

Meget komfortabelt og imponerende let selvoppusteligt liggeunderlag til tresæsonersbrug. Opdateret version med ekstra tykkelse (7,3 cm!), og med den nye WingLock™-ventil.

Med en tykkelse på hele 7,3 cm er Therm-a-Rest Trail Pro Large S20 blevet 2,3 cm tykkere og forbliver dermed en af markedets mest komfortable selvoppustelige liggeunderlag til turbrug. Den nye 2020-version har en R-værdi på 4,4, hvilket giver god isolering forår, sommer, efterår og godt ind i vinteren. Desuden giver "StrataCore"-skumkonstruktionen en fortrinlig vægt-til-varme-fordeling.

Large-versionen er bred (64 cm) og lang (196 cm), så du har god plads at boltre dig på, når du kryber i posen efter en lang, begivenhedsrig dag.

Vægten sniger sig kun lige op over et kilo, hvilket er ganske godt klaret, størrelsen, komforten og isoleringsevnen taget i betragtning. 

WingLock™-ventil: op til 3 gange hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning

Therm-A-Rest Trail Pro er blevet opdateret med den nye WingLock™-ventil.

Først og fremmest er WingLock™-ventilen større end forgængeren. Med en størrelse, der svarer til et skruelåg på en sodavandsflaske tillader den mere luft at strømme igennem, hvilket gør, at liggerunderlaget puster sig op til 3 gange hurtigere op end førhen. Det går selvfølgelig også op til 3 gange hurtigere at få luften ud af liggeunderlaget.

Derudover, har ventilen fået to 'vinger' på siden, der gør envejs-oppustning muligt. Ved hjælp af et lille twist, lukker ventilen halvt til og tillader dermed kun luft at strømme ind - ikke ud. Med andre ord betyder det, at det er slut med luft, der strømmer ud af liggeunderlaget, før du når at skrue ventilen tilbage i låst tilstand, hvis du lige giver underlaget et par ekstra pust for at få det lidt hårdere.

Ny universel R-værdi-standard for 2020: ASTM F3340-18

ASTM (American Society for Testing and Materials) gik i 2019 sammen med en række af de større outdoor-mærker om at lave en universel standard for R-værdi, der angiver liggeunderlagets isoleringsevne. Den hedder ASTM F3340-18 og trådte i kraft 1. januar 2020. Førhen var R-værdien mere eller mindre baseret på producenternes egne tests, og derfor var resultatet ikke altid retvisende - nogle var generøse i deres vurdering, mens andre var konservative.

Den nye standard skaber et fælles vurderingssystem, der gør det lettere for alle at identificere og sammenligne R-værdien på forskellige liggeunderlag. Bemærk at den nye standard gør, at nogen liggeunderlag har fået "nye", mere retvisende R-værdier, selvom det pågældende liggeunderlag ikke har ændret sig.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.