Selvoppustelige
Mærke
2 stk
2 stk
Farve
2 stk
1 stk
1 stk

Selvoppustelig liggeunderlag

Hos Fjeld og Fritid har vi samlet et attraktivt udvalg af gode selvoppustelige liggeunderlag i høj kvalitet, som du alle finder lige her på siden. Et selvoppusteligt liggeunderlag fylder ligesom det almindelige liggeunderlag ikke særlig meget og er derfor nemt at tage med på vandreturene og diverse rejser. Men modsat det almindelig liggeunderlag, bliver du hævet en smule mere over jorden. Du får derfor en øget komfort og en bedre isolation til at holde varmen, når du sover på et oppusteligt liggeunderlag fremfor det almindelige liggeunderlag. Har du brug for hjælp til at vælge det helt rette oppustelige liggeunderlag til lige netop dit formål, er du meget velkommen til at komme forbi butikken. Her står vores personale altid klar til hjælpe og vejlede!

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig