Mærke
3 stk
8 stk
Farve
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
8 stk

Liggeunderlag

Et liggeunderlag skal kunne opfylde et par basale behov på tur. Den vigtigste ting er at kulden fra jorden skal isoleres, så man ikke kommer til at fryse i løbet af natten. Man kunne synes, at en god varm sovepose kan klare det problem, men der hvor man ligger er isoleringen i soveposen presset sammen, og virker derfor ikke.

Et almindeligt skumunderlag kan fint klare opgaven om at isolere kulden i jorden, men det er ikke særlig behageligt at ligge på. Og her kommer så et andet behov ind. Underlaget skal være blødt at ligge på. Dette betyder så at underlaget kommer til at veje mere, men den ekstra vægt kan være rigtig godt givet ud, fordi man sover mange gange bedre og bliver mere udhvilet.

Med ny teknologi, er det dog blevet muligt at få bløde og velisolerende underlag til at veje så lidt, at det ikke længere er nødvendigt, at foretrække et almindeligt skumunderlag på grund af vægten. Det er dog stadig langt billigere med den gammeldags løsning.

Selv til ture, hvor man skal sove i ekstreme kuldegrader, er det muligt at holde sig langt under 1 kg, hvis man vælger et moderne underlag, som er udviklet med det rette behov for øje.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig