Dagtursrygsække

Dagtursrygsække

Dagstursrygsækkene er til korte og lange ture, hvor du ikke har brug for telt og sovegrejer, men hvis du er god til at pakke let, så er de større modeller, som Kestrel, Kyte, Talon 33 og Airzone Quest 37, gode til hytte-til-hytteture, hvor du kun skal have lagenposer og lette madpakker med. Dagstursrygsækkene varierer i størrelse og bæresystemer, så der både er noget til dig, der skal på og løbe eller cykle med et par kilo i tasken og til dig, der skal have Trangiaen og en større frokostanretning med på en lidt længere vandretur. Og hvis du skal til sydens sol og varme på Caminoen eller en Alpetur i Italien, så kan en af de større, med et lidt mere gedigent bæresystem og hoftebælte et godt valg.
Der er ingen grund til at bære på en tung vandrerygsæk, hvis du kun har 8 kilos oppakning med, så det er altid en god ide, at finde den rigtige størrelse til dit behov.
Hvis du er i tvivl om valg af model og størrelse, er du altid velkommen til at henvende dig via mail eller i vores fysiske butikker i København.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.