Mærke
2 stk
2 stk
8 stk
3 stk
1 stk
Farve
1 stk
1 stk
20 stk
3 stk
2 stk
1 stk

Plejeprodukter

Hvis du gerne vil passe på dit tøj i mange år, er det vigtigt at du bruger det rigtige imprægnering, for at beskytte tøjet og noget godt vaskemiddel, så du ikke ødelægger imprægneringen når du vasker. Hos Fjeld og Fritid har vi et stort udvalg af imprægnering og vaskemiddel i høj kvalitet. Blandt vores udvalg finder du både shampoo og effektive pletfjerner til dine sarte uldprodukter, effektivt vaskemiddel, der beskytter den vandafvisende imprægnering. Vi har imprægnering til både tøj og soveposer, selv til de helt sarte benklæder kan du finde en supergod imprægnering. Det er vigtigt, at du beskytter dit tøj og udstyr med imprægnering, før du tager det i brug. På den måde kan du få et lille ekstra lag på dit tøj, som sørger for, at tøjet bliver mere vandafvisende og du slipper for, at skidt og vand trænger ind. Du kan derfor holde fødderne og kroppen tørre under hele vandreturen, eller sørger for, at soveposen og teltet holder tæt, så du ikke skal blive helt kold fra fugten om natten.
Er du i tvivl om hvilken slags imprægnering eller vaskemiddel, du skal bruge, er du meget velkommen til, at komme forbi vores butik. Her står vores personale altid klar med hjælp og vejledning.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig