Støvler

Støvler

Fjeld & Fritid har fodtøjet, der passer til dig. Vi har et stort udvalg af støvler til både vandring, vinter og militært brug. Og der er noget til både smalle og brede fødder.
Vores støvler er lavet til at holde mange kilometer. Find modellen, der passer til dig, hvad enten du har brug gore-tex til ture gennem vandpytter og smeltesne eller en lettere tekstilstøvle til let vandring i varmere vejr. Og så er der altid den klassiske Borneo læderstøvle med fuldlæder og vibramsål, som har gjort mange fødder glade både i Alperne, på fjeldet og på Söderåsen.
Så det er bare med at finde støvlen, der passer dig og dit behov, hvad enten du skal på camino, på gletschervandring eller på trek i Sydøstasien.

Meindls A-B-C-system kan være en god hjælp, når du skal vælge vandrestøvler især. A-støvlerne er lette og bløde, men støtter ikke så meget. Jo længere hen, du når i alfabetet, jo bedre støtte og affjedring giver støvlen dig.
Til de helt hardcore ture kan du med fordel tjekke Meindl Perfekt. Den er kategori D og kan hjælpe dig igennem næsten alt både sommer og vinter.

Vi anbefaler altid, at du prøver støvlerne hjemme i stuen, før du beslutter dig.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.