Brændere
Mærke
1 stk
Farve
7 stk
1 stk

Brændere

Hos Fjeld Og Fritid har vi brændere til alle formål . Skal du bare skal bruge varmt vand til fryse tørret mad eller en  kop kaffe har vi helt små brændere der bare skal bruge en keddel, du kan også vælge en af populære Jetboil systemer hvor brænder og gryde er integreret og giver et system der er super nemt at bruge.

Vi har også det klassiske trangia sæt i mange variationer så det helt sikkert et der passer til din næste tur.

Skal du et sted hen hvor der er rigtig koldt eller måske er det bare svært at skaffe gas, kan du med fordel vælge en mutifuelbrænder. De kan køre på alle brændbare væsker, så dem kan man holde gang nærmest uanset hvor man er i verdenen. Typisk vil man vælge rensebenzin eller petroleum, da begge disse brænder forholdsvist rent. Desuden bliver multifuelbrænderne ikke påvirket af hverken temperatur eller atmosfærisk tryk, så skal du på en kold vintertur, eller højt op i bjergene, kan det være en god idé at vælge en multifuelbrænder.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig